Bruiloft

Een huwelijk, een onvergetelijke dag waarin alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Een onderdeel van deze prachtige dag is je bruidsboeket.

Naast je schitterende jurk, je lieve partner en de overige aankleding draag je een bruidsboeket ook bij je op deze bijzondere momenten. Een bruidsboeket die onderdeel is van je schitterende trouwjurk en zichtbaar is voor een ieder.

Boeketten

Voor de meest uiteenlopende bloemenarrangementen voor zowel bedrijven als organisaties kunt u bij mij terecht.

Maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals een feest, samenkomst, evenement of overlijden maak ik gepaste boeketten zoals u dat wenst.

Bij ieder arrangement garandeer ik standaard de hoge kwaliteit in bloemen en materialen.

Bloembinden

Bloembinden is het vormgeven of creëren van werkstukken met organische bloemen, blad, takken en mos en andere materialen (metaal, steen en glas) tot een aantrekkelijke compositie.

Ik maak voor u mooie creaties met bloemen, planten en andere materialen uit de natuur zoals blad, mos en takken waarmee u uw huiskamer of andere ruimtes kunt opfleuren.

Welkom bij Marjet's Bloemenatelier

Marjet's Bloemenatelier is gevestigd in Leek in een schitterend pand gelegen aan de Tolberterstraat.

 

U kunt bij mij terecht voor alles omtrent bloemen, planten en accessoires. Voor iedere gebeurtenis sta ik voor u klaar om datgene te maken wat u voor ogen heeft. Of het nu een bruiloft is, evenement of overlijden; ik help u zo goed mogelijk verder.

Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de meest uiteenlopende workshops. Geeft u een feest? Of u wilt een origineel kinderfeestje? Neem dan contact op of kom gerust eens langs om mijn winkel te bekijken.

Ik heet u alvast van harte welkom.

 

Marjet Smid - Bloemenatelier uit Leek, Westerkwartier

Op 27 juli is de laatste verkoopdag.

We zijn weer open op 1 september.

 

Marjet's Bloemenatelier

  25-07-2016           

Nieuwe website

Welkom bij Marjet Smid - Bloemen Atelier te Leek, Westerkwartier.Nieuwe foto's

Marjet's Place heeft weer nieuwe foto's. Wil je de rest ook zien? Klik dan op de pagina Bloemenatelier.